Adverteren

Adverteren op Trouwlocaties.net

Uw bedrijf onder de aandacht brengen bij een groot publiek wat geïnteresseerd is in alles wat met trouwen en trouwlocaties te maken heeft? Dat kan nu eenvoudig en tegen gunstige tarieven op onze website en social media accounts!

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden, heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen via info@trouwlocaties.net

1) Een basis vermelding op onze website voor 1 jaar is vanaf 15 Euro exclusief BTW.

2*) Een featured listig vermelding kost 99,- Euro exclusief BTW voor 1 jaar. Uw bedrijf is duidelijk zichtbaar voor bezoekers uit u eigen regio en word voorzien van een opvallende kleur.

3) De kosten voor een Commerciële blogpost bedragen 49,- Euro exclusief BTW. Deze blogpost is blijvend en word dus niet van de website verwijdert. In de blogpost mag reclame gemaakt worden voor het bedrijf inclusief een zelf aangeleverde banner en/of reclame materiaal.

4) Een Banner op de hoofdpagina kost 150,- Euro exclusief BTW voor 1 jaar. De formaten die aangeleverd mogen worden zijn: 468 x 60 (Andere formaten in overleg en tegen andere tarieven) Er worden maximaal 3 banners in rotatie gebracht zodat u bedrijf altijd goed zichtbaar is.

* Inclusief een losse vermelding op onze socialmedia platformen : Twitter – Facebook – Pinterest.

Wij staan open voor andere ideeën en samenwerkingen.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar de toolbar