Blog

Regel de perfecte huwelijksdag

0
Persoonlijk tintje

Jullie zijn al maanden bezig om de perfecte huwelijksdag te regelen. Alles moet kloppen, niets wordt aan het toeval overgelaten. Dit wordt jullie dag en die moet onvergetelijk zijn. Wat je natuurlijk niet mag vergeten is een trouw auto huren. Want niets maakt jullie mooiste dag zo perfect als rondgereden worden in een geweldige trouwauto waarmee jullie schitteren op alle foto’s in jullie trouwalbum. Regel dus de perfecte huwelijksdag met de perfecte trouwauto en kijk op onze website voor ruime keus in merken en types.

Sportief of klassiek

Kies de trouwauto die bij jullie past. Is dat een klassieke Rolls Royce uit de jaren 30 of een snelle rode Ferrari, een cabrio waarin je met wapperende haren naar jullie trouwfeest rijdt of zo’n geweldige Volkswagen Kever uit de jaren 70. Wat je smaak en keus ook is, wij kunnen de auto leveren die bij jullie past. Op Jouwtrouwauto.nl vindt je meer dan 100 auto’s en het aanbod groeit steeds. Auto’s in categorieën als klassiek, modern, sportief, cabrio’s en limousines. Maar ook een trouwbus is mogelijk als trouwvervoer bijvoorbeeld.

Filter opties op de website

Op de website kan eenvoudig een trouw auto gezocht worden. Door middel van diverse opties kan een geschikte trouwauto gevonden worden. Er kan gefilterd worden op automerk, model auto, provincie en prijsklasse. Op basis van deze informatie kan jij een geschikte auto vinden die voldoet aan jouw wensen. Speciale aanvragen kunnen ook altijd bij de offerte worden opgevraagd.

Alles wordt geregeld

Alles wordt geregeld zodat jullie op de mooiste dag een hele of halve dag de beschikking hebben over de perfecte trouwauto. Vraag een offerte aan en je weet meteen waar je aan toe bent. Op onze website vind je de huurprijs, de eventueel te betalen borgsom en de overige voorwaarden. Kies je voor een auto waarin je zelf wilt rijden dan kun je in de meeste gevallen aangeven of je vooraf een proefrit wilt maken. De auto wordt op jullie trouwdag naar de locatie gebracht en na afloop ook weer opgehaald. Uiteraard kun je verschillende locaties opgeven voor afleveren en ophalen.

Ook kunnen bedrijven hun eigen trouwauto aanmelden. Via een specifieke pagina op de website kan alle informatie worden verzonden waarna het bedrijf contact opneemt.

7 maart 2016 |

Partycentrum Hipper & Kolfbaan opent 4e zaal!

0
ParelzaalOpening-7087-2

Gorinchem; Onze nieuwe Parel, “ De Parelzaal” is afgelopen vrijdag feestelijk geopend en zoals iedereen dat gewend is was het een zeer geslaagd feestje! De Parelzaal biedt plaats aan circa 250 gasten en is geschikt voor bruiloften en partijen, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten. Eigenaresse Bianka den Breejen is er in geslaagd om wederom het wow-effect te creëren, dat zo kenmerkend is voor alle zalen in het partycentrum.

Partycentrum Hipper & Kolfbaan in hartje Gorinchem heeft nu, net als voorheen, de beschikking over alle zalen. In de Parelzaal zorgen de twee imposante kroonluchters voor extra veel sfeer. Een mooie verhoging met een eikenhouten vloer, luxe loungebanken en een openhaard geven de zaal extra sfeer . Als basiskleur is gekozen voor wit in combinatie met mooie, warme goudtinten. Bianka vertelde dat het hele gezin bij de realisatie van de nieuwe zaal betrokken is geweest. ,,Alle credits voor mijn vader Leen, die de complete verbouwing heeft verzorgd”, liet zij weten. ,,De inrichting en decoraties heb ik samen met mijn moeder Marieke en zusje Kristel ontworpen en gemaakt.”  (meer…)

19 januari 2016 |

Onvergetelijke Bruiloft

0
Persoonlijk tintje

Maak uw bruiloft onvergetelijk

Eén van de belangrijkste dagen, uw trouwdag wilt u zo goed mogelijk laten verlopen. Herinneringen van uw bruiloft wilt u natuurlijk zo lang mogelijk bewaren om later nog eens terug te kijken.

U kunt een cameraman inhuren of een fotograaf aanwezig laten zijn om op deze manier de dag vast te leggen. Zo kunt u in een later stadium terug kijken naar deze prachtige dag. Naast een fotograaf of cameraman zijn er meerdere mogelijkheden om de dag vast te leggen. Wat we op dit moment steeds vaker zien is dat mensen ervoor kiezen om een videozuil op locatie te laten plaatsen.


Videozuil ( bruiloft tip )
(meer…)

8 januari 2016 |

Geef elkaar het ja-woord met je tenen in het zand

0
Trouwen aan het strand1

Trouwlocatie op het strand

Het strand: dé plek waar menig romantische wandeling is geëindigd met een aanzoek en een ring! Ben je gek op het strand? Geef elkaar hier dan ook het ja-woord. Wij helpen je graag met het organiseren van de mooiste dag van je leven.

De bruiloft van je dromen

Wat is er mooier dan trouwen op het strand met de wind in je haren? Deining laat al je dromen uitkomen op de mooiste dag van je leven. Sinds 2008 is Deining aan zee een officiële trouwlocatie. Bij ons kun je elkaar dus letterlijk het ja-woord geven met je voeten in het zand, want ook de plechtigheid kan georganiseerd worden op het strand.

(meer…)

3 december 2015 |

Trouwlocatie La Casserole

0
Ketelhuis buitenkant (2)

Trouwlocaties

Om de continuïteit  van het bedrijf te waarborgen zijn wij ons na een aantal jaren, naast de catering, ook gaan richten op een aantal eigen locaties. Herberg Eeckaerde was 30 jaar geleden de eerste in een rij van vier; een knusse boerderij in een rustige wijk van Eindhoven.

Aansluitend kwam Aubergerie de Leesthoeve, een wat ruimere authentieke boerderij nabij het centrum van Veghel. Kasteel Henkenshage was de derde locatie; een sfeervol kasteel met diverse mooie ruimtes net buiten het centrum van Sint Oedenrode. De vierde locatie, Het Ketelhuis, is er enkele jaren geleden bijgekomen. Het Ketelhuis is een gerenoveerd Ketelhuis gevestigd op het terrein van de GGZE – Landgoed De Grote Beek in Eindhoven.

(meer…)

10 november 2015 |

Trouwlocatie in Oosterhout

0
trouwlocatie koetshuis1

Landgoed Bergvliet in Oosterhout, een bijzondere locatie voor een bijzonder bruidspaar!

Dankzij haar sfeervolle ambiance en Brabantse gastvrijheid is het uit de 13e eeuw stammende Landgoed Bergvliet een van de mooiste feest- en officiële trouwlocaties in haar omgeving. Intiem verscholen tussen de prachtige Brabantse natuur vindt u bij ons alles wat uw trouwdag compleet maakt. Precies zoals u dat wilt. Want op de dag van uw leven bent u op Landgoed Bergvliet gegarandeerd het stralende middelpunt!

(meer…)

5 november 2015 |

Vier jullie trouwdag bij het Zalmhuis

0
zalmhuis-bruiloft-rotterdam_villa

De trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Bent u op zoek naar een unieke en sfeervolle trouwlocatie? Dan bent u bij het Zalmhuis aan het juiste adres. Het ene paar viert deze droom groots en meeslepend. Het andere paar viert dezelfde droom liefst in een intieme sfeer. Het is allemaal mogelijk in het Zalmhuis; de mooiste locatie in de regio Rotterdam. Of u nu alleen de huwelijksvoltrekking wilt laten plaatsvinden of ook de dag bij ons wilt afsluiten met een spetterend feest, wij kunnen u helpen om van uw huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken.

TROUWLOCATIE
Het Zalmhuis is sinds 2008 officieel trouwlocatie voor de Gemeente Capelle aan den IJssel en recent ook voor de Gemeente Rotterdam. U kunt naast uw complete programma ook de huwelijksvoltrekking in het Zalmhuis te laten plaatsvinden. De ambtenaar van de burgerlijke stand zal u in onze Orangerie of La Grande Salle in de echt verbinden.

(meer…)

2 november 2015 |

De IJ-Kantine, restaurant-café Amsterdam

0
Foto Ijkantine22

Je huwelijksbootje aanmeren aan het privé ponton van restaurant café de IJ-kantine om over een mooi versierde loopbrug, via de grote industriële deuren, de indrukwekkende ruimte van de IJ-kantine binnen te komen. Waar witgedekte tafels met linnen, stijlvolle wijnglazen naast veldboeketjes of juist rode rozen, je vrienden en familie een warm welkom heten. Uitkijkend over het IJ, de Amsterdamse Haven en de skyline van Amsterdam proosten en dineren jullie samen op de liefde. En dansen jullie de avond door terwijl een live band speelt en een dj de
euforie opvoert.

Uw wens
Wat voor gevoel past bij de huwelijksdag of avond die jullie voor je zien?
Welke ervaring willen jullie je gasten geven?
Hoe kunnen we die beleving tot uiting laten komen in het diner en de hapjes?
Hoe sluit de inrichting daarop aan?

(meer…)

2 november 2015 |

Organiseer een spetterend verlovingsfeest

0
trouwen-geluk

Zijn jullie pas verloofd? Dan is dat natuurlijk een reden voor een feestje! Tegenwoordig is het weer een trend om een hip verlovingsfeest te geven. In dit artikel lees je alles over een geweldige engagement party.

Een verlovingsfeestje is een goede manier om het nieuws van jullie verloving te vertellen. Dit hoeft niet echt een speciaal, groot feest te zijn. Jullie kunnen ook een klein feestje geven in jullie huis of een zaaltje huren. Als jullie het verlovingsfeest thuis in de zomer houden dan kunnen jullie een gezellig tuinfeest geven In ieder geval is het belangrijk dat jullie je vrienden en familie om jullie heen hebben. Zo kunnen jullie in een keer aan iedereen vertellen dat jullie gaan trouwen. Vroeger was het de traditie dat de ouders van de bruid het verlovingsfeest organiseerden. Dit is nu niet meer zo. Jullie kunnen het feest gewoon zelf organiseren.

(meer…)

25 maart 2015 |

Trouwen op een boerderij

0
ferme de bourgogne

Houden jullie van nonchalant en het buitenleven? Laat de touwtjes dan wat vieren en kies voor een bruiloft op een boerderij oftewel een boerenbruiloft. Hierbij hoeft niet alles tiptop in orde te zijn en perfect te lopen. De bruidsmeisjes hoeven geen kraak witte jurkjes aan, de accessoires hoeven niet allemaal bij elkaar te matchen en de bloemen hoeven niet allemaal precies 10 centimeter hoog te zijn.

(meer…)

10 maart 2015 |
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar de toolbar