Regel de perfecte huwelijksdag

0

Jullie zijn al maanden bezig om de perfecte huwelijksdag te regelen. Alles moet kloppen, niets wordt aan het toeval overgelaten. Dit wordt jullie dag en die moet onvergetelijk zijn. Wat je natuurlijk niet mag vergeten is een trouw auto huren. Want niets maakt jullie mooiste dag zo perfect als rondgereden worden in een geweldige trouwauto waarmee jullie schitteren op alle foto’s in jullie trouwalbum. Regel dus de perfecte huwelijksdag met de perfecte trouwauto en kijk op onze website voor ruime keus in merken en types.

Sportief of klassiek

Kies de trouwauto die bij jullie past. Is dat een klassieke Rolls Royce uit de jaren 30 of een snelle rode Ferrari, een cabrio waarin je met wapperende haren naar jullie trouwfeest rijdt of zo’n geweldige Volkswagen Kever uit de jaren 70. Wat je smaak en keus ook is, wij kunnen de auto leveren die bij jullie past. Op Jouwtrouwauto.nl vindt je meer dan 100 auto’s en het aanbod groeit steeds. Auto’s in categorieën als klassiek, modern, sportief, cabrio’s en limousines. Maar ook een trouwbus is mogelijk als trouwvervoer bijvoorbeeld.

Filter opties op de website

Op de website kan eenvoudig een trouw auto gezocht worden. Door middel van diverse opties kan een geschikte trouwauto gevonden worden. Er kan gefilterd worden op automerk, model auto, provincie en prijsklasse. Op basis van deze informatie kan jij een geschikte auto vinden die voldoet aan jouw wensen. Speciale aanvragen kunnen ook altijd bij de offerte worden opgevraagd.

Alles wordt geregeld

Alles wordt geregeld zodat jullie op de mooiste dag een hele of halve dag de beschikking hebben over de perfecte trouwauto. Vraag een offerte aan en je weet meteen waar je aan toe bent. Op onze website vind je de huurprijs, de eventueel te betalen borgsom en de overige voorwaarden. Kies je voor een auto waarin je zelf wilt rijden dan kun je in de meeste gevallen aangeven of je vooraf een proefrit wilt maken. De auto wordt op jullie trouwdag naar de locatie gebracht en na afloop ook weer opgehaald. Uiteraard kun je verschillende locaties opgeven voor afleveren en ophalen.

Ook kunnen bedrijven hun eigen trouwauto aanmelden. Via een specifieke pagina op de website kan alle informatie worden verzonden waarna het bedrijf contact opneemt.

7 maart 2016 |
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar de toolbar